Είμαστε Επαγγελματίες

home_mechanic3_about1home_mechanic3_about2

Ποιοί
ΕίμαστεΣτο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Fiat, Nissan, Toyota, Chevrolet, Daewoo, Kia, Hyundai του Γεώργιου Λαμπίρη, με έδρα του το Ίλιον, πραγματοποιούμε εξονυχιστικό και ακριβέστατο έλεγχο στο όχημά σας, καινούριο ή μεταχειρισμένο, ώστε να εντοπίσουμε άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε.
Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών μας θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα. Από την ίδρυσή της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα, και μετά σπο 20 έτη εμπειρίας, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών που διαλέξαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική κατάρτιση που επέλεξε για το προσωπικό της, έτυχαν καθολικής αναγνώρισης από ένα ευρύ φάσμα κοινού, που ευχαριστούμε ολόψυχα.
Η Εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μέσα και τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό, όπως ειδικό λογισμικό όπου τηρείται αναλυτική βάση δεδομένων για κάθε όχημα, για να είναι πάντοτε, έτοιμη να ανταποκριθεί στον μέγιστο βαθμό, στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις. .


Become our partner


Psum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate
cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit.


Go to contact

+61 (0) 383 766 284

noreply@envato.com

Call Us